1. Η επιχείρηση “ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.” (εφεξής η “Εταιρία”), που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, διοργανώνει διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα της master1.gr, σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους χρήσης, που όλοι συνομολογούνται ουσιώδεις.
2. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους ή ανήλικοι που συμμετέχουν μέσω του κηδεμόνα τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση “ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.”, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.
3. Όσοι συμπληρώσουν τα στοιχεία θα λάβουν στο email το οποίο δηλώσανε στην φόρμα ενημέρωση πως έχουν λάβει μέρος στον διαγωνισμό.
4. Η συμμετοχή είναι προσωπική και σχετίζεται με το δηλωμένο email, το δώρο δεν μπορεί να μεταφερθεί σε τρίτους.
5. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν,ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, σλόγκαν, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Εταιρίας.
6. Για τη συμμετοχή τους δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ο κάθε συμμετέχων μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Εταιρίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 346Α, Άγιος Δημήτριος, Τηλέφωνο: 210 9967777.
7. Με τη συμμετοχή τους ο κάθε συμμετέχων συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο) & η ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Εταιρία, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2472/1997 όπως ισχύει, αποκλειστικά και μόνο για προωθητικές ενέργειες από την εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Συναινεί επίσης στο να του στέλνει η Εταιρεία νέα και ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτει, μέσω του e-mail που θα καταχωρήσει προκειμένου να κερδίσει το δώρο.
8. Η κατά τα ανωτέρω συμμετοχή στην συμπλήρωση των στοιχείων συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, την παροχή της απαιτούμενης συναίνεσης, καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Εταιρίας.
9. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και τις 23/11/2017 και η κλήρωση του διαγωνισμού όπου θα δοθούν 1 ζευγάρι παπούτσια chigago shoes, Γυαλιά ηλίου Super, ένα hoodie Hurley,τα αποτελέσματα της θα ανακοινωθούν μέσω facebook. Οι νικητές θα λάβουν επίσης και ένα σχετικό ενημερωτικό email.