1. Η επιχείρηση “ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.” (εφεξής η “Εταιρία”), που εδρεύει στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, διοργανώνει διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα της master1.gr, σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους χρήσης, που όλοι συνομολογούνται ουσιώδεις.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους ή ανήλικοι που συμμετέχουν μέσω του κηδεμόνα τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση “ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.”, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

3. Όσοι συμπληρώσουν τα στοιχεία θα λάβουν στο email το οποίο δηλώσανε στην φόρμα ενημέρωση πως έχουν λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

4. Η συμμετοχή είναι προσωπική και σχετίζεται με το δηλωμένο email, το δώρο δεν μπορεί να μεταφερθεί σε τρίτους.

5. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν,ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, σλόγκαν, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Εταιρίας.

6. Για τη συμμετοχή τους δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ο κάθε συμμετέχων μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Εταιρίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 346Α, Άγιος Δημήτριος, Τηλέφωνο: 210 9967777.

7. Με τη συμμετοχή τους ο κάθε συμμετέχων συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο) & η ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Εταιρία, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.2472/1997 όπως ισχύει, αποκλειστικά και μόνο για προωθητικές ενέργειες από την εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. Συναινεί επίσης στο να του στέλνει η Εταιρεία νέα και ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτει, μέσω του e-mail που θα καταχωρήσει προκειμένου να κερδίσει το δώρο.

8. Η κατά τα ανωτέρω συμμετοχή στην συμπλήρωση των στοιχείων συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης, την παροχή της απαιτούμενης συναίνεσης, καθώς και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Εταιρίας.

9. Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 20/03/2018 μέχρι και τις 30/03/2018. Στην κλήρωση του διαγωνισμού στις 30/03/2018 θα βγει από ηλεκτρονική κληρωτίδα ΕΝΑΣ νικητής που θα πάρει ως δώρο ένα Board Shorts Hurley της επιλογής του, από τα 4 προτεινόμενα. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 02/04/2018 στην σελίδα μας στο Instagram και ο νικητής θα λάβει επίσης και ένα σχετικό ενημερωτικό email.

10. Έγκυρες είναι μόνο οι συμμετοχές όποιων έχουν καταχωρήσει όλα τα ζητούμενα στοιχεία στην φόρμα του διαγωνισμού και έχουν ακολουθήσει την σελίδα της Master στο Instagram.